Στο Πεκίνο βρέχει... σκουλήκια - Το περίεργο βίντεο που έγινε viral

Με ένα παράξενο φαινόμενο βρίσκονται αντιμέτωποι οι κάτοικοι του Πεκίνου.

Οι κινεζικές αρχές έκαναν συστάσεις στους πολίτες να κυκλοφορούν με ομπρέλα, καθώς βρέχει… σκουλήκια.

Στις εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι κάτοικοι φαίνονται να επιδίδονται στις καθημερινές τους δραστηριότητες, κρατώντας ομπρέλες και δίπλα τους κινούνται σκουλήκια.

Οι κινεζικές αρχές δεν έχουν γνωστοποιήσει τι προκάλεσε το περίεργο φαινόμενο, ωστόσο, σύμφωνα με μια θεωρία, θα μπορούσαν να είναι λουλούδια της λεύκας και όχι σκουλήκια. Η λεύκα είναι ένα δημοφιλές δέντρο στην περιοχή που είναι γεμάτο σπόρους και τα λουλούδια της συχνά μοιάζουν με κάμπιες. Όμως, στα πλάνα φαίνονται να κινούνται. 

Το επιστημονικό περιοδικό Mother Nature Network πάντως προκρίνει μια πιο ρεαλιστική θεωρία, σύμφωνα με την οποία, τα σκουλήκια άρχισαν να πέφτουν αφού παρασύρθηκαν από ισχυρούς ανέμους, καθώς αντίστοιχα φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί και στο παρελθόν μετά από καταιγίδα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber