Άγνωστοι έκλεψαν 14.000 που προορίζονταν για σχολικές εκδρομές - Παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο όπου φυλάσσονταν τα χρήματα

Ιδιαίτερα άτυχοι ήταν μαθητές, καθώς επιτήδειοι έκλεψαν χρήματα που προορίζονταν για σχολικές εκδρομές λυκείου στην Πέλλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άγνωστοι την περασμένη εβδομάδα απέσπασαν 14.000 ευρώ από το γραφείο του λυκειάρχη, όπου φυλάσσονταν σε χρηματοκιβώτιο.

Η παραβίαση του χρηματοκιβωτίου

Όπως έγινε γνωστό, η κλοπή έγινε στο Γενικό Λύκειο της Σκύδρας και διαπιστώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όταν ο διευθυντής του σχολείου βρήκε παραβιασμένο το χρηματοκιβώτιο, με κενό το περιεχόμενό του. Καταγγέλθηκε άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας και έκτοτε διεξάγονται έρευνες.

Προκειμένου να μην «χαθούν» οι εκδρομές των μαθητών (πρόκειται για τις δύο πρώτες τάξεις του λυκείου με προορισμούς εγχώριους), ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου καλεί δημόσια οποιονδήποτε επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά, να καταβάλει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του αρμόδιου πρακτορείου ταξιδιών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber