Διαθέσιμη σε 27 χώρες μέσω του Netflix είναι πλέον μια ελληνική ταινία της Μαρίας Ντούζα - Πότε θα είναι διαθέσιμη στην χώρα μας;

Η ελληνική ταινία της Μαρίας Ντούζα «Το δέντρο και η κούνια» μπήκε στο Netflix και είναι διαθέσιμη σε 27 χώρες, ενώ σε περίπου δύο μήνες αναμένεται να είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα φιλμ που γυρίστηκε το 2012 και η υπόθεσή του έχει να κάνει με τα προβλήματα της προσφυγιάς και της μετανάστευσης που μαστίζουν ακόμη και σήμερα τη χώρας μας.

Η υπόθεση της ταινίας

Εμπνευσμένη από ένα πραγματικό γεγονός, η αφήγηση ξετυλίγεται μέσα από τρεις χαρακτήρες της ίδιας οικογένειας-ρόλους τους οποίους ενσαρκώνουν οι Μυρτώ Αλικάκη, Ηλίας Λογοθέτης και Mirjana Karanovic- οι οποίοι μετά από χρόνια χωρισμού, συναντιούνται ένα Πάσχα στην Ελλάδα, σε μια επιστροφή που θα έχει διαφορετικές συνέπειες για τον καθένα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η σκηνοθέτρια Μαρία Ντούζα στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ:

«Οι βασικοί ήρωες αντιπροσωπεύουν και ένα είδος μετακίνησης – μετανάστευσης. Η κεντρική ηρωίδα η Ελένη, είναι μία γυναίκα που επέλεξε να ζήσει στη Μ. Βρετανία και παντρεύτηκε Βρετανό. Ο πατέρας της ήταν πρόσφυγας μετά τον Εμφύλιο στη Γιουγκοσλαβία, μετακινήθηκε δια της βίας και υπάρχει και ένας τρίτος χαρακτήρας που είναι οικονομικός μετανάστης.

Έτσι συμπυκνώνεται η Μετανάστευση σε μία μικρή οικογενειακή ιστορία».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber