Νέες πληροφορίες για τη σύλληψη του γιατρού που φαίνεται να είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό

Πέντε νέες συλλήψεις έγιναν το πρωί, σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, ενώ ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι κι ένας γιατρός.

Η δράση του βιαστή-γιατρού

Πρόκειται για δερματολόγο με ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο Open που επικαλείται στοιχεία της ανακρίτριας, ο γιατρός βίαζε το παιδί στον επαγγελματικό του χώρο, καθώς εκεί έκλεινε τα ραντεβού.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι πέντε νέες συλλήψεις προέκυψαν από τις επαφές στο site όπου κλείνονταν τα ραντεβού με τη 12χρονη. Στη συνέχεια, έγινε η ταυτοποίησή τους και όταν επιβεβαιώθηκε ποια πρόσωπα ήταν πίσω, η ανακρίτρια εξέδωσε τα εντάλματα σύλληψης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber