Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές του 2022

Το 2022 ήταν μια χρονιά που τα είχε όλα και το Up Stories ήταν εκεί να καταγράφει τις σημαντικότερες στιγμές του.

Η χρονιά ξεκίνησε με έναν ιστορικό χιονιά που βύθισε την Ελλάδα στο χιόνι. Σκυτάλη ανέλαβε το "δάσος που χορεύει" στο μονοπάτι του Ασκληπιού στα Τρίκαλα. "Ο άστεγος βασιλιάς του ισθμού της Κορίνθου κέντρισε το ενδιαφέρον σας καθώς και το εκπληκτικό εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας στην Αρκαδία. 

Το αρχιτεκτονικό αριστούργημα της Νέας Κορώνης, καθώς και το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Ηραίο μας προσέφεραν μοναδικές εικόνες ενώ η ανακοίνωση του νέου γηπέδου του παναθηναϊκού μας οδήγησε σε μια εναέρια ξενάγηση στον χώρο που πρόκειται να γίνει η ανέγερση του νέου σταδίου στον βοτανικό. 

Το 2022 είχε και κατασκευαστικά επιτεύγματα με το κολοσσιαίο έργο αποκατάστασης του Ισθμού της Κορίνθου καθώς και του νέου στολιδιού της Πελοποννήσου W Costa Navarino να κλέβουν τις εντυπώσεις. 

Το Up Stories ανέλαβε την δημιουργία ενός βίντεο για το νησί της Κύθνου και το νησί εκτοξεύτηκε κερδίζοντας τον άτυπο τίτλο του πιο εξελισσόμενου τουριστικά νησιού για το 2022

Στην μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη καταγράφηκαν λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις, αλλά επίσης και το μεγαλύτερο κοπάδι με δελφίνια που έχει καταγραφεί ποτέ στην Ελλάδα. 

Ακόμη, το Up Stories έφερε στην δημοσιότητα αδημοσίευτο υλικό από την καταστροφική φωτιά στο Μάτι ξυπνώντας μνήμες και αποδίδοντας φόρο τιμής στους 104 νεκρούς εκείνης της αποφράδας ημέρας. 

Τέλος τα ομορφότερα 450 μέτρα του Ελληνικού σιδηρόδρομου αγαπήθηκαν και σημείωσαν 50.000 προβολές όπως και η "νέα λίμνη της Αττικής" Μαυροσουβάλα.

Δείτε το βίντεο


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber