ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Εξακολουθεί να επαναλαμβάνει τις ίδιες πράξεις ο Κων. Πλεύρης, χαιρετώντας ναζιστικά για άλλη μία φορά

Για άλλη μία φορά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης θέλησε να κάνει γνωστή την πολιτική του ιδεολογία, χαιρετώντας ναζιστικά, για τρίτη φορά (!) στην αίθουσα του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας ενώπιον του οποίου συνεχίζεται η δευτεροβάθμια δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Το νέο συμβάν

Ο συνήγορος που ελέγχεται ποινικά από την Εισαγγελία και έχει κληθεί σε εξηγήσεις από τον ΔΣΑ μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό στον οποίο προέβη παρουσία των δικαστών κατά την εξέταση της κ. Μάγδας Φύσσα, προέβη και πάλι στην ίδια πράξη κατά τη διάρκεια τοποθέτησης που έκανε λαμβάνοντας τον λόγο από τους δικαστές. Και αν την προηγούμενη φορά το δικαστήριο δήλωσε πως δεν είδε την κίνηση του συνηγόρου, καθώς μόλις είχε δοθεί διακοπή και οι δικαστές ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν, αυτήν την φορά δεν υπήρξε κάποιος στην Έδρα που να μην δει την προκλητική κίνηση του κ. Πλεύρη και να μην ακούσει την φρασεολογία που χρησιμοποίησε.

«Κάποιες εφημερίδες έγραψαν ότι ο Λαγός είναι πρώην Ευρωβουλευτής. Κάποιοι τον αποκαλούν δολοφόνο. Υπάρχει παραβίαση τεκμηρίου αθωότητας» ανέφερε ο συνήγορος και συνεχισε: «Υπάρχει απόφαση δικαστική που λέει ότι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έχει σχέση με τον ελληνικό εθνικισμό και όχι με τον ναζισμό και να μην ακούτε τους "αυνάνες" της αριστεράς. Εμείς πιστεύουμε στον Μεταξά και χαιρετάμε έτσι» είπε, επιδεικνύοντας και πάλι "τον τρόπο" που χαιρετούν.

Η πρόεδρος χωρίς να προχωρήσει σε οποιοδήποτε σχόλιο αναρωτήθηκε αν αυτή η συμπεριφορά ευνοεί τον εντολέα του. Αντίθετα οργισμένη ήταν η απάντηση από την πολιτική αγωγή. Ο συνήγορος Κώστας Παπαδάκης, απάντησε: «Ο Μεταξάς ακολούθησε τον Χίτλερ. Να μας πει ποιος παρέδωσε τη Μακεδονία στην Κατοχή. Ακούσαμε για "αυνάνες της Αριστεράς". Είναι ελεγχόμενος για τον ναζιστικό χαιρετισμό. Η ανοχή πρέπει να τελειώνει».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber