Θεσσαλονίκη: Πορεία διαμαρτυρίας υγειονομικών

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν, με αφορμή τη φετινή ΔΕΘ, υγειονομικοί των δημοσίων νοσοκομείων της πόλης, με κεντρικό σύνθημα: «Δώστε λεφτά για την Υγεία».

Η πορεία ξεκίνησε από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου στις οκτώ το πρωί είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας . Οι υγειονομικοί πέρασαν από το Θεαγένειο και το ΑΧΕΠΑ, ενώ στο ύψος του Συντριβανιού στην Εγνατία ενώθηκαν μαζί τους και ακολούθησαν συνάδελφοί τους από τα νοσοκομεία «Γ. Γεννηματάς» και «Άγιος Δημήτριος».

Η πορεία, στην οποία συμμετέχει το γενικό συμβούλιο της ΠΟΕΔΗΝ, κινήθηκε στο κέντρο της πόλης και μέσω της πλατείας Αντιγονιδών και ολοκληρώθηκε έξω από το ΥΜΑΘ.

Αιτήματα των υγειονομικών είναι η αύξηση των αποδοχών, η ένταξη τους στα βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα, νέες προσλήψεις και η επιστροφή των ανεμβολίαστων υπαλλήλων που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας, μονιμοποίηση των επικουρικών, κ.α.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber