«Άλλο να μην ανακατεύομαι κι άλλο να γίνομαι αδιάφορος. Είναι έννοιες που τις έχουμε μπερδέψει», δήλωσε ο σκηνοθέτης Σ. Τσαφούλιας αναφερόμενος σε κοινωνικά ζητήματα

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Σωτήρης Τσαφούλιας για ακόμη μία φορά εξέφρασε την άποψη του για κοινωνικά ζητήματα και συγκεκριμένα σχετικά για τις κακοποιητικές συμπεριφορές και εκείνους που τις γνωρίζουν και «κοιτάνε την δουλειά τους».

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Τσαφούλια έρχονται την ίδια ημέρα όπου ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, δήλωσε πως καμία γυναίκα δεν βιάζεται αν δεν το θέλει και πως με τον βιασμό δεν μπορεί κάποια γυναίκα να μείνει έγκυος, εάν δεν συμμετέχει.

«Το “μην ανακατεύεσαι” λανθασμένα το εκλαμβάνουμε ως να αδιαφορείς. Δηλαδή το “μην ανακατεύεσαι στις ζωές των άλλων” δεν σημαίνει να αδιαφορείς για αυτά που γίνονται τριγύρω σου την στιγμή που πρέπει να επέμβεις. Δηλαδή, δεν ανακατεύεσαι στη ζωή ενός ζευγαριού που μένει δίπλα σου αλλά αν δεις κάποια στιγμή ότι ο ένας γίνεται κακοποιητικός, οφείλεις να επέμβεις. Άλλο να μην ανακατεύομαι κι άλλο να γίνομαι αδιάφορος. Είναι έννοιες που τις έχουμε μπερδέψει», τόνισε ο σκηνοθέτης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber