ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Διέψευσε τις καταγγελίες της αδερφής και τη μητέρας της για ξυλοδαρμό η Ρούλα Πισπιρίγκου - Δεν προκύπτει τραυματισμός από την ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ

Διέψευσε τις καταγγελίες της αδερφής και τη μητέρας της για ξυλοδαρμό της από αστυνομικούς η Ρούλα Πισπιρίγκου. Παράλληλα, εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της.

Συγκεκριμένα, η ίδια η 33χρονη, σύμφωνα με την αστυνομία, κατέθεσε ότι δεν ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς, ενώ εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρει:

«Αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της».

Τι ισχυρίστηκαν η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Την έδειραν οι αστυνομικοί, έχει φάει μπουνιές στο πρόσωπο και έχει κατάμαυρα πλευρά», ισχυρίστηκαν νωρίτερα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου , μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα και η αδερφή της.

«Μου είπε πως μέσα στα κρατητήρια όποιος αστυνομικός περνούσε την μιλούσε προσβλητικά και της έλεγε να ομολογήσει και στη συνέχεια τη χτυπούσε. Η μητέρα της μου είπε πως έχει χτυπήματα στα πλευρά, στο σώμα, στα μάτια», είπε ο Γιώργος Σόμπολος. 

«Το παιδί έχει δεχθεί μπουνιές στο πρόσωπο και έχει μελανιές στα πλευρά. Είδα το πρόσωπό της χτυπημένο. Δεν κοιμάται, δεν τρώει, φοβάται και πονάει πολύ. Μου είπε ότι της τραβούσαν τα μαλλιά και της έλεγαν "που@@@ ομολόγησε". Μου χτυπούσε το τζάμι και μου φώναζε "πάρε από εδώ, δεν αντέχω άλλο"», είπε η μητέρα και επανέλαβε ότι επιμένει πως η κόρη της είναι αθώα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber