Ολοκληρώθηκε η αντιπολεμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα από κόμματα και συλλογικότητες της εξωκοινοβουλευτικής αριστερας

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του πολέμου στην Ουκρανία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, με την συμμετοχή φοιτητών, εκπαιδευτικών, κομμάτων και συλλογικοτήτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. 

Το αντιπολεμικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια είχε κεντρικό σύνθημα «Όχι στον Πόλεμο. Ναι στην Ειρήνη και στην Αλληλεγγύη» και οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό που ανέφεραν «Έξω ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ρωσία από την Ουκρανία».

Οι εκπαιδευτικοί σε ανακοινώσεις τους καλούν τα σχολεία να πάρουν καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και αθλητικές πρωτοβουλίες μαζί με τους μαθητές με ηχηρό μήνυμα υπέρ της ειρήνης. 

«Η σκέψη των εκπαιδευτικών βρίσκεται ιδιαίτερα στους εκατομμύρια μαθητές που αντί να βρίσκονται στο σχολείο τους είναι κρυμμένοι στα καταφύγια και οδηγούνται στα καραβάνια της προσφυγιάς», αναφέρει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νησιών Αργοσαρωνικού


Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας

Κανονικά διεξάγεται αυτή την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αυτή την ελληνική λέξη μόνο ένας στους δέκα την λέει και την γράφει σωστά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/5

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber