InTime News
Ανεβαίνει επίπεδο ο βόρειος και ο νότιος τομέας της Αθήνας

Ραγδαία είναι η διασπορά του κορoνοϊού τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει καθημερινά νέα αρνητικά ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων. Πλέον 22 περιοχές της χώρας έχουν ενταχθεί στο βαθύ κόκκινο που είναι το ανώτερο επίπεδο του επιδημιολογικού συναγερμού.

Ενδεικτική της επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα είναι η καμπύλη των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων:

Τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου τα κρούσματα ήταν 5.449 και τέσσερις ημέρες μετά, στις 5 Νοεμβρίου, έφτασαν τα 6.909. Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου οι νέες μολύνσεις ανήλθαν σε 7.335 και χθες, Τρίτη 9 Νοεμβρίου, τα νέα κρούσματα κορονοϊού «εκτοξεύτηκαν» σε 8.613.

Ποιες περιοχές εντάσσονται σε βαθύ κόκκινο

Σε βαθύ κόκκινο με ιδιαίτερα αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο εντάχθηκαν πλέον και η Κοζάνη, η Καρδίτσα, η Χαλκιδική, τα Ιωάννινα και η Φθιώτιδα.

Από το κίτρινο (επίπεδο 2) ανεβαίνουν στο πορτοκαλί (επίπεδο 3) ο βόρειος και ο νότιος τομέας της Αθήνας, η Θεσπρωτία, η Πρέβεζα και η Άρτα. 

Πλέον, 22 περιοχές της χώρας που είναι στο βαθύ κόκκινο είναι: Θεσσαλονίκη, Αρκαδία, Άγιον Όρος, Αχαΐα, Λάρισα, Μαγνησία, Κιλκίς, Ημαθία, Πιερία, Έβρος, Πέλλα, Ξάνθη, Δράμα, Μεσσηνία, Σέρρες, Τρίκαλα, Καβάλα, Κοζάνη, Καρδίτσα, Χαλκιδική, Ιωάννινα, Φθιώτιδα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber