Ο Νίκος Καπραβέλος εκτίμησε πως η κατάσταση με την πανδημία στην χώρα μας θα είναι ανεξέλεγκτη και θα έχουμε εκατόμβη νεκρών.

Σε μια δραματική πρόβλεψη για την πορεία της πανδημίας, προχώρησε ο διευθυντής της ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος κι ενώ τα κρούσματα κορονοϊού σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Καπραβέλος εκτίμησε πως η κατάσταση με την πανδημία στην χώρα μας θα είναι ανεξέλεγκτη και θα έχουμε εκατόμβη νεκρών.

«Στην τελευταία εφημερία του Παπανικολάου πριν δύο μέρες κάναμε 46 εισαγωγές σε βαριά κατάσταση και 90 από τα άλλα νοσήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι και η χθεσινή νύχτα ήταν δραματική, καθώς χάθηκαν δύο ασθενείς χάσαμε και αμέσως μπήκαν άλλοι δύο στη ΜΕΘ.
 
Αναφερόμενος στις εκκλησίες είπε ότι οι πρέπει να επιβάλουν τον έλεγχο προβλέποντας ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε εκατόμβη νεκρών. «Μετά τις 20 Νοεμβρίου η κατάσταση μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη. Το κύμα αυτό είναι πιο καταστροφικό. Το στέλεχος είναι υπερμεταδοτικό», επισήμανε ο κ. Καπραβέλος.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber