«Έτρεξα να σας προλάβω. Να μην φύγετε γιατί θα καούμε. Μόνο όταν έρχονται τα κανάλια, πετάνε τα αεροπλάνα», καταγγέλλει on camera κάτοικος για τη φωτιά στα Βίλια

Αίσθηση και νέα ερωτηματικά προκαλεί η on camera καταγγελία κατοίκου των Βιλίων, όπου μαίνεται για τρίτη ημέρα η μεγάλη φωτιά, ότι «μόνο όταν έρχονται τα κανάλια, πετάνε τα αεροπλάνα».

Συγκεκριμένα, η κάτοικος ανέφερε στην κάμερα του ΣΚΑΪ, σε ζωντανή σύνδεση: «Έτρεξα να σας προλάβω. Να μην φύγετε γιατί θα καούμε. Μόνο όταν έρχονται τα κανάλια, πετάνε τα αεροπλάνα» κατήγγειλε η γυναίκα και υπογράμμισε πως όσο το τηλεοπτικό συνεργείο δεν ήταν στην περιοχή της Παναγιάς Φανερωμένης πετούσε μόνο ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο Έρικσον κάθε δεκαπέντε λεπτά.

Την ίδια ώρα, η φωτιά βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα Βίλια, με τη φορά του ανέμου να αλλάζει συνεχώς και να δυσχεραίνει το έργο των πυροσβεστών.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εκτίμηση του δορυφορικού συστήματος Copernicus της ΕΕ στην περιοχή έχουν καεί περίπου 48.000 στρέμματα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber