ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Καταιγίδες σε ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, αλλά και στην Εύβοια, που σαρώνεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές - Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στις πυρόπληκτες περιοχές

Πρόσκαιρη αλλαγή της ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας πάνω από τη χώρα μας προβλέπουμε από το απόγευμα της Τετάρτης 11 Αυγούστου 2021, με καταιγίδες σε ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, αλλά και στην Εύβοια, που σαρώνεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Σύμφωνα με το meteo.gr, η απομάκρυνση των πολύ θερμών αερίων μαζών από την περιοχή μας θα συνοδευτεί από την ανάπτυξη καταιγίδων αρχικά στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας μας το απόγευμα της Τετάρτης 11/08 (με τοπικές χαλαζοπτώσεις) και αργότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 12/08 στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο.

Ο χάρτης δείχνει με γαλάζιο χρώμα τις περιοχές με ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξη καταιγίδων το πρωί της Πέμπτης 12/08. Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στις πληγείσες περιοχές από τις καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών στην Εύβοια, καθώς οι αργά κινούμενες καταιγίδες μπορεί να προκαλέσουν τοπικά προβλήματα. Βελτίωση των καιρικών συνθηκών προβλέπεται το μεσημέρι της Πέμπτης 12/08.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber