Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό φιλικό κύκλο της 27χρονης, δεν ήταν ζευγάρι με τον 40χρονο - Καταρρίπτεται το ενδεχόμενο του λυμένου χειρόφρενου

Ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στο αίμα του 40χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο στη Γαύδο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο της 27χρονης Κορίνας, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Μιλώντας στο zarpanews.gr ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας, Φίλιππος Σκαρμπαρδώνης δήλωσε συγκεκριμένα: «Φάνηκε η λήψη τοξικών και ναρκωτικών από τον οδηγό» και χαρακτήρισε τον 40χρονο ως πολυτοξικομανή.

Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι ήταν σαφώς ανίκανος να οδηγήσει ορθά το αυτοκίνητο, πόσω μάλλον να έχει την δυνατότητα αναρρίχησης μετά την πτώση στο γκρεμό, αν αναλογιστεί κανείς, όπως είπε ο κ. Σκαμπαρδώνης, τις ναρκωτικές ουσίες, το αγύμναστο σώμα του και τη δύσκολη κλίση που δυσκόλεψε ακόμα και τους πυροσβέστες.

Παράλληλα πρόσθεσε σημαντικές πληροφορίες για την εξέλιξη της έρευνας. «Η κλίση προς τον γκρεμό είναι ανεπαίσθητη, μόλις 2-3 μοίρες, ενώ στην άκρη του γκρεμού υπάρχει πλαστικό υδροφόρος σωλήνας διαμέτρου περίπου όσο ένα μεγάλο μπουκάλι νερού. Θα ήταν αδύνατο να καταφέρει ένα αυτοκίνητο χωρίς την απαραίτητη ροπή με γκάζι να περάσει από πάνω του, ώστε να καταλήξει στο γκρεμό», δήλωσε ο κ. Σκαμπαρδώνης και συνέχισε:

«Όλα αυτά καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση και η μηχανή του σε πλήρη λειτουργία κατά τη στιγμή του ατυχήματος».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό φιλικό κύκλο της Κορίνας, δεν ήταν ζευγάρι με τον 40χρονο. Ήταν χειριστικό άτομο που πιθανώς να είχε κάποια άλλη σχέση, πιθανώς συναλλαγής για ναρκωτικές ουσίες.

Πηγή: zarpanews.gr 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αυτή την ελληνική λέξη μόνο ένας στους δέκα την λέει και την γράφει σωστά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/5

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber