Ο αυτόπτης μάρτυρας έλαβε κλήση γιατί δεν φορούσε το κράνος του και ο αρχιφύλακας με έντονο ύφος του είπε "εξαφανίσου"

Έκταση έχει πάρει η στάση της τροχαίας στο θανατηφόρο ατύχημα έξω από τη Βουλή στη Βασιλίσσης Σοφίας που συνέβη την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021.

Υπηρεσιακό όχημα της ΕΛΑΣ συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα η οποία ανέβαινε τη Λεωφόρο Β.Σοφίας στο σημείο διασταύρωσης με την Ακαδημίας και την πύλη εισόδου / εξόδου οχημάτων της Βουλής. Η μηχανή ανετράπη, ο νεαρός οδηγός, ο 23χρονος Ιάσωνας, βρέθηκε στο έδαφος αναίσθητος και μετά από λίγο έχασε τη ζωή του.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά στο twitter εμφανίζεται βίντεο στο οποίο αυτόπτης μάρτυρας, μοτοσυκλετιστής και ο ίδιος, που εκτελούσε χρέη κούριερ έλεγε πως ο νεαρός Ιάσωνας, πέρασε με πράσινο. Ο μάρτυρας βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και είδε το συμβάν, σταμάτησε και πήγε κοντά στο τροχαίο ενώ φώναζε πως ο άτυχος νέος πέρασε κανονικά με πράσινο και τους κατηγορούσε πως εκείνοι ευθύνονται για τον τραυματισμό του.

Τη στιγμή που κατέβηκε από τη μηχανή και έλεγε αυτά που έβλεπε τον πλησιάζει ο υπεύθυνος της τροχαίας και με επιθετικό ύφος του λέει:

"Διώξτον μην λέει χαζομάρες,

κούριερ: Μα το παιδί

Αστυνόμος: Άστο το παιδί, το παιδί. Εσύ φοράς το κράνος σου; Σήκω φύγε τώρα εξαφανίσου"

Ο μάρτυρας έλαβε κλήση γιατί δεν φορούσε κράνος.

Ερωτηματικά προκαλεί το τροχαίο που έγινε έξω από τη Βουλή γιατί δεν συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο με το οποίο έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσωνας, μοτοσεκλυτιστής, ανήκε στην προσωπική ασφάλεια της Ντόρας Μπακογιάννη. Η οικογένεια του άτυχου νέου αναζητά μάρτυρες του τροχαίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber