Στο φως της δημοσιότητας νέες μαρτυρίες για τη δράση του Δημήτρη Λιγνάδη

Νέες μαρτυρίες για τη δράση του Δημήτρη Λιγνάδη έρχονται το φως της δημοσιότητας. Μετά τη φοιτήτρια που περιέγραψε τις χυδαίες πράξεις του γνωστού σκηνοθέτη μέσα σε αίθουσα πανεπιστημίου, ένας νεαρός Αιγύπτιος που ζει χρόνια στην Ελλάδα καταγγέλλει την κακοποίησή του.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν οι γονείς του έμαθαν κάποια πράγματα για εκείνον και τον αντιμετώπισαν με πολύ άσχημο τρόπο. Βρήκε καταφύγιο στο σπίτι του Λιγνάδη, αφού δεν είχε που αλλού να πάει, ωστόσο επειδή έβλεπε και άλλα ανήλικα να μπαινοβγαίνουν και αυτός είναι και ο λόγος που πήρε την απόφαση να σταματήσει την «παρέα» μαζί του.

Περιγράφοντας πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον γνωστό σκηνοθέτη, ο 17χρονος τότε άνδρας, είπε πως πήγαν οι δυο τους σε ένα ξενοδοχείο στην Επίδαυρο και εκείνος ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι φορώντας μόνο ένα σορτσάκι και το εσώρουχό του.

«Εκείνος ξαφνικά με ακινητοποίησε. Με τα χέρια του κρατούσε δυνατά τα πόδια μου. ήταν χειροδύναμος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ούτε να αντισταθώ και με κακοποίησε», είπε χαρακτηριστικά ο 23χρονος σήμερα νεαρός.

Κούγιας για Λιγνάδη: Θα αθωωθεί και θα πάρει αποζημιώσεις

«Θα αθωωθεί ο Λιγνάδης», ισχυρίζεται ο Αλέξης Κούγιας σε μια προκλητική τηλεοπτική εμφάνιση, επιτιθέμενος στους καταγγέλλοντες και κάνοντας και λόγο για «ακραίους ομοφυλόφιλους». Μάλιστα, ο συνήγορος του γνωστού σκηνοθέτη αναφέρει ότι ο εντολέας του θα πάρει μάλιστα αποζημιώσεις από τα μέσα ενημέρωσης για τον διασυρμό της προσωπικότητας και κακοποίηση του τεκμηρίου της αθωότητάς του.

«Παίρνω αντίγραφα σήμερα και αντί για 41 καταθέσεις που να τον κατονόμαζαν για παιδεραστίες, βρίσκω μια δικογραφία με 5 σελίδες! Την κατάθεση μιας κυρίας που δηλώνει αθεράπευτα ερωτευμένη, που λέει ότι απατούσε τον σύντροφό της με τον Λιγνάδη… Και αυτή είναι σημαντική μάρτυς. Και 2 ομοφυλόφιλοι ακραίοι» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κούγιας, κατηγορώντας ακόμα και την εισαγγελία για το γεγονός πως ασκήθηκαν διώξεις και βγήκε ένταλμα σύλληψης για τον πελάτη του, χωρίς αυτός να έχει ακόμα κληθεί να πει την άποψή του.

«Ο άλλος λέει ότι εγώ παρευρίσκομαι με άνδρες και έτσι γνώρισα τον Λιγνάδη. Τα λένε αυτοί που θέλουν να καταγγείλουν τον Λιγνάδη, περιγράφοντας την καθημερινότητά τους. Το περιεχόμενο της δικογραφίας, με οδήγησε να δεχτώ το αίτημα του να είμαι δικηγόρος του» δήλωσε ακόμη, προχωρώντας στη συνέχεια σε ακόμα μία επίθεση στην προσωπικότητα των θυμάτων και των μαρτύρων κατηγορίας.

«Τα θύματα σύχναζαν σε στέκια ομοφυλόφιλων και πήγαιναν σε ξένα σπίτια» δήλωσε ακόμα. Μάλιστα, ο ποινικολόγος επιτέθηκε και στην Έλενα Ακρίτα για αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως «πήγε να εμπλέξει τον κ. Μαρκογιαννάκη στην υπόθεση Γιακουμάκη. Οι άνθρωποι που χωρίς κόστος λένε οτιδήποτε έχω μάθει να τους βλέπω με πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα». Ανέφερε ακόμα πως «ευνοημένες κυρίες βγαίνουν στα σάιτ τους και λένε απόψεις», συμπληρώνοντας πως κανείς δεν κάλεσε τον πελάτη του να πει την άποψή του.

«Βρίσκεται κατηγορούμενος ένας λαμπερός σκηνοθέτης, είναι 53 ετών και από 18 ετών είναι ηθοποιός. Είναι το κεντρικό πρόσωπο στα κανάλια, σε αντιπαράθεση στη βουλή… Χωρίς να βγει να αρθρώσει λέξη» δήλωσε ακόμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber