«Αν κάνουμε τώρα lockdown, θα καταφέρουμε να ακούσουμε τις καμπάνες το Πάσχα»

«Προς τα τέλη Μαρτίου που θα έχουν προχωρήσει και οι εμβολιασμοί θα μπορούμε να είμαστε σε μια άλλη φάση» δήλωσε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, αφήνοντας μια χαραμάδα αισιοδοξίας, υπό την προϋπόθεση επιβολής αυστηρού lockdown διάρκειας 2-4 εβδομάδων.

«Το καινούριο στέλεχος κινείται ταχύτερα, δεν έχουμε τα ίδια χρονικά περιθώρια», τόνισε και προσέθεσε πως «αν κάνουμε τώρα lockdown, θα καταφέρουμε να ακούσουμε τις καμπάνες το Πάσχα».

Μειοψήφησε η πρόταση για lockdown την Παρασκευή

Στο πλαίσιο συνέντευξης στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε τη λήψη αυστηρών μέτρων άμεσα, ώστε να μη βρεθούμε μπροστά σε ένα τρίτο κύμα της επιδημίας του κορονοϊού. με τεράστιο οικονομικό και υγειονομικό κόστος.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι η επιβολή lockdown συζητήθηκε και την Παρασκευή στη συζήτηση της επιτροπής των ειδικών, ωστόσο «η άποψη αυτή ήταν μειοψηφική. Όταν δε συμφωνούμε υπερισχύει η άποψη των περισσοτέρων», προσέθεσε και σημείωσε ότι «μας δυσαρεστεί ότι αναγκαζόμαστε να ξανασυζητήσουμε το θέμα τέσσερις μέρες μετά».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber