Αποτροπιασμό προκαλεί καταγγελία τοπικής ιστοσελίδας, σύμφωνα με την οποία ανήλικα παιδιά 12-14 ετών εισέβαλαν στο σπίτι του Δημήτρη, προέβησαν σε απρέπειες και τις ανήρτησαν στο διαδίκτυο

Ένα απίστευτα βάρβαρο και αποτρόπαιο περιστατικό με στόχο τρανς άτομο και πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά 12-14 ετών έλαβε χώρα στη Σκάλα Συκαμνιάς, στο νησί της Λέσβου.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «Στο Νησί», τα παιδιά εισέβαλαν στο σπίτι του Δημήτρη, ο οποίος ντύνεται παράλληλα με γυναικεία ρούχα. Η ομάδα των αγοριών και κοριτσιών επιδόθηκαν σε απρέπειες, τις οποίες καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα και τις ανήρτησαν στο διαδίκτυο.

Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για πολύ οξυμένες σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών, οι οποίες από μεριάς των ανηλίκων έχουν χαρακτηριστικά βεντέτας. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που έλαβε χώρα προχθές, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, το βράδυ όταν οι ανήλικοι αποπειράθηκαν να μπουν στο σπίτι του Δημήτρη από το παράθυρο.

Η ιστοσελίδα «Στο Νησί» δημοσιοποιεί ένα από τα ελευθέρα αναρτημένα στο διαδίκτυο βίντεο αποκρύπτοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου του θύματος της βιαιοπραγίας. Χαρακτηριστικό όμως της πολυποίκιλης βίας που ασκείται σε βάρος ενός ανθρώπου που αν μη τι άλλο χρήζει προστασίας.

Τα γεγονότα είναι γνωστά στη μικρή τοπική κοινωνία. «Από σήμερα όλα τα παραπάνω είναι σε γνώση και των Εισαγγελικών και Αστυνομικών αρχών οι οποίοι καλούνται να πάρουν τα μέτρα που πρέπει να πάρουν πριν η όλη "πλάκα" πάρει χαρακτηριστικά τραγωδίας»., σημειώνει η ιστοσελίδα «Στο Νησί».

Το βίντεο πλέον δεν είναι διαθέσιμο δημόσια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber