Η Αλεξία Έβερτ παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε στον δήμο Αθηναίων, αλλά δεν απολογήθηκε ποτέ για τος χαρακτηρισμούς «κατσαρίδες και τρωκτικά» που απηύθυνε προς το ΚΚΕ

Να ζητήσει συγγνώμη ζητά με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα από την Αλεξία Έβερτ για τους χαρακτηρισμούς «κατσαρίδες και τρωκτικά» που απέδωσε σε μέλη του ΚΚΕ που συμμετείχαν στην κινητοποίηση για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Υπενθυμίζεται πως για τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε την παραίτηση της Α. Έβερτ από την θέση της δημοτικής συμβούλου και Αντιδημάρχου  Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Αναλυτικά:

«Ο Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε την παραίτηση της αντιδημάρχου Αλεξίας Έβερτ.Εκκρεμεί η συγγνώμη που οφείλει η κυρία αντιδήμαρχος προς τους συμπολίτες της κομουνιστές που χαρακτήρισε ως ‘κατσαρίδες και τρωκτικά’.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε ο πατέρας της ούτε ο παππους της. Οικογενειακή ευθύνη δεν υφίσταται και είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη να την επικαλούμαστε. Καθένας είναι υπεύθυνος και τις πράξεις του και μόνον. Η κατάπτυστη στάση της κ. Αλεξίας Εβερτ είναι καταδικαστέα από μόνη της».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber