Δημόσιο

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Καθημερινής, τα στελέχη των θεσμών άναψαν το  «πράσινο φως» στο νομοσχέδιο για την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στο Κοινοβούλιο για έγκριση, καθώς ο στόχος είναι να ξεκινήσει η εφαρμογή της διαδικασίας της κινητικότητας από την 1η Ιανουαρίου 2017.

Στην τελική φάση της διαδικασίας συγκρότησης του νομοθετήματος έγιναν ορισμένες μικρές τροποποιήσεις, όπως η πρόβλεψη για δυνατότητα διενέργειας συνέντευξης μεταξύ των τριών επικρατέστερων υπαλλήλων που διεκδικούν την ίδια θέση, προτού ο φορέας υποδοχής καταλήξει στην τελική επιλογή του.

Τα τεχνικά κλιμάκια δίνουν μεγάλο βάρος στην ενημέρωση των δημοσίων υπαλλήλων για τις προωθούμενες αλλαγές, έτσι ώστε να μπορούν να τις αξιοποιήσουν.

Το επίμαχο νομοσχέδιο για την κινητικότητα των υπαλλήλων που ανήκουν στον Δημόσιο τομέα αποτελεί μέρος των προαπαιτουμένων της δεύτερης αξιολόγησης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber