Σχόλιο του ΜΑΣ: Η κυβέρνηση μετράει και φοβάται την οργανωμένη διεκδίκηση, τους μαζικούς και πολύμηνους αγώνες μέσα από τους Φοιτητικούς Συλλόγους

«Η κυβέρνηση μετράει και φοβάται την οργανωμένη διεκδίκηση, τους μαζικούς και πολύμηνους αγώνες μέσα από τους Φοιτητικούς Συλλόγους, κόντρα στις απαγορεύσεις, την στήριξη του οργανωμένου εργατικού κινήματος στα δίκαια αιτήματά μας. Αυτός ο αγώνας πρέπει τώρα να συνεχιστεί και να κλιμακωθεί» αναφέρει το ΜΑΣ σχετικά τις πληροφορίες περί αναβολής της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Με βάση δημοσιεύματα εφημερίδων που επιβεβαιώνονται από δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών η είσοδος της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας στις σχολές αναβάλλεται και πάλι!

Η δεύτερη στη σειρά αναβολή μόνο ένα πράγμα αποδεικνύει: η κυβέρνηση μετράει και φοβάται  την οργανωμένη διεκδίκηση, τους μαζικούς και πολύμηνους αγώνες μέσα από τους Φοιτητικούς Συλλόγους, κόντρα στις απαγορεύσεις, την στήριξη του οργανωμένου εργατικού κινήματος στα δίκαια αιτήματά μας. Αυτός ο αγώνας πρέπει τώρα να συνεχιστεί και να κλιμακωθεί! Για να μείνει στα χαρτιά ο νόμος Κεραμέως-Χρυσοχοϊδη σύνολο του, από τις κάμερες και τις κάρτες εισόδου μέχρι τις διαγραφές και τα πειθαρχικά! Για να ανοίξουν οι σχολές μας με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας μας!

Η κυβέρνηση να το βάλει καλά στο μυαλό της: Ούτε το φθινόπωρο, ούτε την άνοιξη, ούτε ποτέ!! Η Πανεπιστημιακή Αστυνομία δεν πρόκειται να μπει μέσα στις σχολές μας.

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ