linou
Δεν είναι αμελητέο γεγονός – Έπρεπε να το έχουμε αποφύγει

Τρεις θάνατοι γυναικών από το εμβόλιο της AstraZeneca έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα αποκάλυψε η καθηγήτρια και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αθηνά Λινού, προσθέτοντας ότι υπολογίζονται σε πάνω από100 τα περιστατικά των επιπλοκών στη χώρα μας αν και δεν είναι όλα γνωστά.

Η καθηγήτρια δήλωσε στο Open TV ότι ο θάνατος των τριών γυναικών από το εμβόλιο της AstraZeneca «δεν είναι αμελητέο. Δεν θα έπρεπε να το έχουμε».

Αναφερόμενη στο εάν οι τρεις θάνατοι θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί η Αθηνά Λινά επεσήμανε ότι «εάν μπορούσαμε να το αποφύγουμε θα έπρεπε να το έχουμε κάνει. Και ο τρόπος για να το αποφύγουμε ήταν να έχουν δοθεί άλλα εμβόλια στις νέες γυναίκες και να μην χορηγηθεί το εμβόλιο AstraZeneca παρά μόνο σε άτομα άνω των 50-55 ετών».

Επίσης, η καθηγήτρια Επιδημιολογίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογράμμισε ότι είναι πάνω από 100 τα περιστατικά επιπλοκών από το εμβόλιο της AstraZeneca στη χώρα μας αν και δεν είναι όλα γνωστά. Να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα χορηγήθηκαν 400.000 δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pyrosvestiki.jpg
Πυρκαγιά σε Λύκειο: «Δεν χτύπησε ο συναγερμός πυρκαγιάς!»
«Τα μέτρα πυρασφάλειας δεν λειτούργησαν πλήρως (δεν χτύπησε ο συναγερμός πυρκαγιάς), ενώ αποδείχτηκε ότι, το σύστημα πυρόσβεσης που λειτούργησε»
Πυρκαγιά σε Λύκειο: «Δεν χτύπησε ο συναγερμός πυρκαγιάς!»