ατ αγιων αναργυρων
«Με αφήνει το περιπολικό εκεί και συνεχίζω να τρώω ξύλο στη μέση του δρόμου»

Σοκαριστική είναι η νέα καταγγελία για το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων μία εβδομάδα μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβας από τον πρώην σύντροφο της έξω από Α.Τ.

Η 28χρονη σήμερα καταγγέλλουσα αποκαλύπτει την αδιαφορία που βίωσε και η ίδια από τους αστυνομικούς αλλά και τις μνήμες που ξύπνησε η δολοφονία της Κυριακής. «Ένιωσα πολύ άσχημα που αυτή η κοπέλα δεν κατάφερε να φτάσει στο σπίτι της, εγώ έπαιρνα τους φίλους μου και με πηγαίνανε. Είχα φίλους. Εγώ άλλαξα διεύθυνση, άλλαξα τηλέφωνο».

«Δε με πίστεψαν, δε με βοηθήσαν»

«Πήγα την πρώτη φορά, μου είπαν ότι: Δεν βλέπουμε να είσαι χτυπημένη, δεν βλέπουμε κάτι». Με αμφισβήτησαν. Πήγα τη δεύτερη φορά, ήμουν ματωμένη και πάλι κάτι δεν μου κάνανε. Στους Αγίους Αναργύρους επειδή ήταν το τμήμα μου και επειδή ήταν αυτό που είχα πάει τουλάχιστον τρεις φορές για το συγκεκριμένο άτομο, δεν βοηθήθηκα ποτέ» είπε μιλώντας στο MEGA.

«Μια μέρα με περίμενε απ’ έξω και από τα μαλλιά με έσερνε… Αυτό δεν μπορώ να το διανοηθώ. Με πέρασε σέρνοντας από τα μαλλιά μπροστά από συνεργείο αυτοκινήτων, που είχε μέσα πόσους άνδρες και ένας δεν βγήκε ποτέ» είπε στη συνέχεια.

Μιλώντας για την εμπειρία της στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, η καταγγέλλουσα αναφέρει: «Για αρχή είχα πάει και είχα αναφέρει το συμβάν, ότι έχω μια κακοποιητική σχέση. Ότι αφού είχα απομακρυνθεί από αυτόν τον άνθρωπο, ερχόταν στη δουλειά μου, με έβρισκε, είχαμε σκηνικά, άσχημα σκηνικά και μπροστά σε πολύ κόσμο. Μου είπανε ότι: «Δεν βλέπουμε να σας έχει χτυπήσει. Απλά δέχεστε απειλές για τη ζωή σας. Εμείς θα το καταγράψουμε».

Η ίδια ένιωσε πως έκανε αυτό που έπρεπε. «Στην αρχή δεν μου είπαν κάτι, όχι δεν με πιστέψανε, το πέρασαν σαν καπρίτσιο, ότι έχω τσακωθεί και ότι απλά πήγα να καταγγείλω κάτι για να το κάνω εκδικητικά».

«Κάτσε να τις φας»

Λίγες ημέρες αργότερα, σε κεντρικό δρόμο των Αγίων Αναργύρων ο πρώην της την βρίσκει και την χτυπά μπροστά σε όλους. Εκείνη την ώρα περνά περιπολικό, το οποίο σταματά.

«Ήμουν επί τρεις ώρες μέσα στη μέση του δρόμου και με χτύπαγε. Σταματάει περιπολικό με άντρα και γυναίκα μέσα, τους ζητάω να με πάνε σπίτι μου. Γυρνάει και μου λέει η γυναίκα: «Θα κάνεις μήνυση;», της λέω «όχι» και γυρνάει και μου απαντάει: «Κάτσε να τις φας». Με αφήνει το περιπολικό εκεί και συνεχίζω να τρώω ξύλο στη μέση του δρόμου».

Το περιπολικό αποχωρεί, ενώ οι περαστικοί συνεχίζουν να καλούν την Άμεση Δράση. Πράγματι, νέο περιπολικό φτάνει στο σημείο. Καταγράφουν τα στοιχεία του και τον αφήνουν να φύγει. «Τους ζήταγα να με πάνε σπίτι μου εφόσον υπήρχε και περιπολικό εκεί, μου είπαν ότι δεν μπορούν να με πάνε σπίτι μου. Τους είπα να μην με αφήσουν εκεί, εμένα το σπίτι μου από εκεί ήταν στα 500 μέτρα με τα πόδια. Επειδή ήταν άλλης εθνικότητας, οι αστυνομικοί στην κατάσταση που ήμουν μου κάνανε υποδείξεις «Πώς έμπλεξες με αυτόν;».

Μετά από αυτό έγινε πάλι το ίδιο πράγμα, με βρήκε και με χτύπησε και πήγα ματωμένη στο τμήμα. Εκεί με τρομάζανε και μου λέγανε ότι: «Πρέπει να κάνεις μήνυση». Περνούσε την κόλαση μόνη της. Οι γονείς της δεν γνώριζαν ότι ο άνθρωπος που ήταν με την κόρη τους, την κακοποιούσε συστηματικά. «Η μάνα νομίζω πάντα καταλαβαίνει. Ήξερε ότι τα δόντια μου δεν τα έσπασα. Τα σημάδια στον λαιμό μου ήξερε ότι δεν είναι πιπιλιές» αναφέρει η καταγγέλλουσα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Φωτιά στον Έβρο
Φωτιές: Τα δάση και οι περιοχές της Ανατολικής Αττικής που θα κλειδώνουν σε δείκτη επικινδυνότητας 4 και 5
Αυτές οι περιοχές θα κλείνουν λόγω κινδύνου πυρκαγιάς
Φωτιές: Τα δάση και οι περιοχές της Ανατολικής Αττικής που θα κλειδώνουν σε δείκτη επικινδυνότητας 4 και 5
columbia
Έληξε το τελεσίγραφο του Κολούμπια - «Διαλυθείτε οικειοθελώς», απειλεί τους φοιτητές
Η πρόεδρος του πανεπιστημίου Κολούμπια κάλεσε τους φοιτητές να διαλυθούν οικειοθελώς, χωρίς να πει τι θα συμβεί στην περίπτωση που δεν το κάνουν
Έληξε το τελεσίγραφο του Κολούμπια - «Διαλυθείτε οικειοθελώς», απειλεί τους φοιτητές