μεσολόγγι
Σε απόγνωση η οικογένεια του Μπάμπη ψάχνει στους βάλτους

Συνεχίζονται οι έρευνες για να βρεθεί ο Μπάμπης στο Μεσολόγγι, ενώ ο 50χρονος κρεοπώλης έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο, ο οποίος τηρεί αυστηρή σιγή ιχθύος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ALPHA οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στην κατοχή τους το SMS και την μαρτυρία φίλου του 31χρονου αγνοούμενου στο Μεσολόγγι, με τον ίδιο να δηλώνει πως στις 11:27 έστειλε το μήνυμα, αλλά δεν έλαβε απάντηση. «Του έστειλα μήνυμα στις 11:27. Δεν απάντησε ποτέ. Δεν ήθελα να πάει το μυαλό μου στο χειρότερο», ανέφερε ο φίλος του Μπάμπη.

Tο μαρτύριο της οικογένειας του αγνοούμενου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται για 16η ημέρα και δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του, συνεχίζεται και επειδή οι έρευνες των τελευταίων ημερών αποδείχθηκαν άκαρπες, η οικογένεια του 31χρονου αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα «χέρια της» και ψάχνει μόνη της τον κάμπο του Ευρηνοχωρίου,

Όπως είναι φυσικό, ωστόσο, όσο περνάει ο χρόνο τόσο μειώνονται οι ελπίδες για να βρεθεί ο αγνοούμενος ζωντανός με τις Αρχές να δίνουν μάχη για να βρουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του θρίλερ.

«Πιθανότατα το πτώμα του Μπάμπη να έχει τεμαχιστεί»

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να έχει υπάρξει διαμελισμός σορού και να ακολουθήσουν σύντομα νέες διώξεις, εξήγησαν στο Mega ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρήγορης Λέων και η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

«Επειδή η περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολη, πρέπει να πούμε ότι υπάρχει μια δυσκολία ακόμα και αν βρεθεί η σορός. Πιθανώς να βρεθεί μετά από πολλές ημέρες ή και μήνες. Δυστυχώς όταν η σορός είναι εκτεθειμένη σε αέρα ή σε περιβάλλον πιο υγρό, γίνεται πιο γρήγορα η διαδικασία της αποσύνθεσης», σχολίασε ο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρήγορης Λέων .

Στη συνέχεια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η σορός να έχει τεμαχιστεί και να σκορπιστεί σε διάφορα σημεία:

«Πιθανά, εάν βρεθεί, θα είναι σε πολύ κακή κατάσταση για έναν ιατροδικαστή. Ωστόσο, βάζουμε ένα ενδεχόμενο: θα είναι ακέραια η σορός; Ή θα είναι μια σορός που έχει τεμαχιστεί; Πρέπει να λάβουμε υπόψη όλο το προφίλ του ανθρώπου. Ένα σώμα 70 κιλών είναι δύσκολο να μετακινηθεί. Εκεί πρέπει να δούμε εάν υπήρχε συνεργός ή εάν τεμαχίστηκε και σκορπίστηκε σε διάφορα σημεία», τόνισε ο κ. Λέων.

«Ακόμη και τμήμα σορού να δούμε, μπορούμε να δώσουμε πάρα πολλές απαντήσεις. Ένας τεμαχισμός φαίνεται, όταν βρίσκουμε τμήμα σορού. Φαίνεται με τι έχει γίνει, μπαλτά, μαχαίρι, πέτρα, οτιδήποτε. Μπορούμε να δώσουμε αιτία θανάτου ακόμη και αν βρούμε τμήμα σορού», διευκρίνισε ο ίδιος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pasok
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για εγκλωβισμό πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών: «Πλήγμα για το δημόσιο πανεπιστήμιο»
«Καταδικάζουμε με τον πιο απόλυτο τρόπο τα φαινόμενα βίας»
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για εγκλωβισμό πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών: «Πλήγμα για το δημόσιο πανεπιστήμιο»
Γιάννης Καλλιάνος
Νέα ανάρτηση Καλλιάνου στην κηδεία του πατέρα του: «Όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης για να ανακουφιστεί η ψυχούλα του»
Γιάννης Καλλιάνος: «Η αλήθεια θα λάμψει προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου»
Νέα ανάρτηση Καλλιάνου στην κηδεία του πατέρα του: «Όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης για να ανακουφιστεί η ψυχούλα του»