kykloforiakes_rythmiseis_dromoi
Επί ποδός 4.000 αστυνομικοί, drones και σκοπευτές

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από το θανάσιμο τραυματισμό του Αλ. Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Για την επέτειο Γρηγορόπουλου για την οποία είναι προγραμματισμένα συλλαλητήρια το πρωί και το απόγευμα της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου τα μέτρα όμοια με αυτά της επετείου του Πολυτεχνείου με κάπως μικρότερο αριθμό αστυνομικών δηλαδή περίπου 4.000 αστυνομικοί από όλες τις Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας που θα επιφορτιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ θα δίνονται εικόνες σε πραγματικό χρόνο από ελικόπτερο και drone της Αστυνομίας, σε ετοιμότητα θα βρίσκονται τα υδροβόλα οχήματα «Αίαντες» ενώ δυνάμεις ΜΑΤ και Ομάδες ΔΡΑΣΗ θα αναπτυχθούν και σε σημεία γύρω από τα Εξάρχεια.

Αυστηρά μέτρα λαμβάνονται από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις άλλων νομών της χώρας καθώς ανάλογα συλλαλητήρια είναι προγραμματισμένα σε διάφορες πόλεις.

«Αστακός» η Αθήνα για την επίσκεψη Ερντογάν

Mεγάλη θα είναι η κινητοποίηση των Αρχών και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου για την επικείμενη επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.

Θα επιστρατευτούν ελικόπτερα, drones και ελεύθεροι σκοπευτές. Καθ' όλη τη διαδρομή που θα ακολουθήσει από το αεροδρόμιο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την συνοδεία του θα υπάρχουν παρατεταγμένοι αστυνομικοί.

Μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας από την Τροχαία

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απόβαση
Τραγικά απίθανη ιστορία: πώς σκοτώθηκαν περισσότεροι Αμερικανοί στην Άσκηση παρά στην Απόβαση στη Νορμανδία
Άσκηση για την Απόβαση στη Νορμανδία
Τραγικά απίθανη ιστορία: πώς σκοτώθηκαν περισσότεροι Αμερικανοί στην Άσκηση παρά στην Απόβαση στη Νορμανδία
ημεριδα
ΠΑΔΑ: Ημερίδα για τη διαχείριση της διαφορετικότητας και της εργασιακής ένταξης
Ενημέρωση των φοιτητών/τριων ως μελλοντικών στελεχών της αγοράς εργασίας για θέματα προώθησης της ισότητας των φύλων, της διαφορετικότητας και της...
ΠΑΔΑ: Ημερίδα για τη διαχείριση της διαφορετικότητας και της εργασιακής ένταξης