bullyingggg
Στιγμές τρόμου για τον ανήλικο

Ένα ακόμη περιστατικό βίας σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (01/09) στο Βόλο, όταν ένας 12χρονος μαθητής κατευθυνόταν στο σχολείο του στην περιοχή του Διμηνίου, προκειμένου να παίξει με το ποδήλατό του.

Γύρω στις 19.30 το απόγευμα, κι ενώ βρισκόταν στη διαδρομή από το σπίτι του προς το σχολικό συγκρότημα, δύο νεαροί ηλικίας περίπου 16 ετών, οι οποίοι κινούνταν με μηχανάκι, κάνοντας ελιγμούς, διέκοψαν την πορεία του 12χρονου με σκοπό να του επιτεθούν.

Συγκεκριμένα, τον έβρισαν, του τράβηξαν τη μπλούζα που φορούσε με το λογότυπο της ομάδας μπάσκετ «Lakers» του NBA και του έσκισαν με μαχαίρι το καπέλο της ίδιας ομάδας.

Στη συνέχεια, εξαπέλυσαν απειλές εναντίον του 12χρονου, πως θα του σπάσουν τα δόντια για να τον τιμωρήσουν. Ευτυχώς, ο μικρός πρόλαβε και εγκατέλειψε το σημείο, επιστρέφοντας στο σπίτι του.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και ερευνάται.

Δεν έχουν σταματημό οι επιθέσεις ανηλίκων

Ακόμη ένας μαθητής, έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού στο Καματερό, όταν ένας συμμαθητής του άρχισε να τον χτυπάει πολλές φορές, και η υπόλοιπη παρέα τον τραβούσαν βίντεο.

Η υπόθεση άρχισε να αναδεικνύεται όταν το βίντεο έφτασε στα χέρια της μητέρας του 15χρονου μαθητή. Όπως ανέφερε η ίδια, το παιδί μαζί με τους φίλους του είχαν πάει σε ένα σχολικό συγκρότημα να παίξουν. Κάποια στιγμή, ένα άτομο από άλλη παρέα, επιτέθηκε στον 15χρονο κι ενώ τον χτυπούσε, ένας άλλος βιντεοσκοπούσε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γαζα
Τα πιο αβάσταχτα «μαμά»
Κι όταν, στα δύσκολα, συρρικνώνομαι κι αναζητώ την αγκαλιά, τις δίχως προϋποθέσεις, πιο αφειδώλευτης αγάπης κι όταν τις νύχτες του χειμώνα, βρέχει...
Τα πιο αβάσταχτα «μαμά»