Απίστευτο: Χτύπησε με το αυτοκίνητο τη μητέρα του επειδή δεν τον άφηνε να φύγει από το σπίτι
Βόλος: 25χρονος χτύπησε τη μητέρα του με το αυτοκίνητο και εκείνη του έκανε μήνυση

Μήνυση σε βάρος του 25χρονου γιου της κατέθεσε μια γυναίκα στον Βόλο καθώς, όπως κατήγγειλε, ήταν αυτός που την τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με το gegonota.news, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης με τον 25χρονο να βάζει όπισθεν και να χτυπάει τη μητέρα του, η οποία βρισκόταν πίσω από το αυτοκίνήτο.

Ο 25χρονος φέρεται να αντέδρασε επειδή η μητέρα του δεν τον άφηνε να φύγει από το σπίτι. Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο και εξετάστηκε από τους γιατρούς, οι οποίοι διαπίστωσαν πως το χτύπημα που είχε υποστεί ήταν επιπόλαιο.

Σε βάρος του 25χρονου, που συνελήφθη την Τετάρτη, σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε να δικαστεί.στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ωστόσο, η δίκη δεν έγινε, καθώς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο η μητέρα του και έτσι η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για αύριο Παρασκευή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα