biasmos-12xronis-sepolia
Ένας ηλικιωμένος στη Ρόδο βίαζε κατ' εξακολούθηση την ανάπηρη κόρη του

Τέλος δεν έχουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακών βιασμών, καθώς ποινή κάθειρξης 12 ετών επιβλήθηκε σε 73χρονο από τη Ρόδο για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση της 49χρονης ανάπηρης κόρης του.

Ο ηλικιωμένος κατηγορούνταν για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ομολόγησε εξεταζόμενος ανωμοτί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου τον βιασμό της 49χρονης κόρης του με νοητική στέρηση και αναπηρία σε ποσοστό 67%.

Τι υποστήριξε ο βιαστής

Ο 73χρονος δράστης φέρεται να δήλωσε στο δικαστήριο πως είναι «οικογενειάρχης» και πρόσθεσε «δεν ξέρω τι έγινε, τι με παρέσυρε ο διάβολος και έγινε η πράξη».

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση.

Απορρίφθηκαν τα αιτήματα που υπέβαλε για αναγνώριση ελαφρυντικών, μειωμένου καταλογισμού αλλά και το αίτημα του για κατ’ οίκον έκτιση της ποινής.

Απολογούμενος ο 73χρονος ισχυρίστηκε ότι η μία και μοναδική φορά την οποία έγινε οποιαδήποτε ερωτική πράξη ήταν το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022.

Η δικογραφία έχει «εμπλουτιστεί» και με επιβαρυντικές πραγματογνωμοσύνες από ψυχίατρο και ιατροδικαστή, που συγκλίνουν στην τέλεση του καταγγελλόμενου αδικήματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αίθουσα σχολειο
ΣΕΠΕ Αν. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»: Άμεση κάλυψη των κενών στα σχολεία του συλλόγου
Με ανακοίνωσή του ο ΣΕΠΕ Αν. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» τονίζει την ανάγκη για κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών
ΣΕΠΕ Αν. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»: Άμεση κάλυψη των κενών στα σχολεία του συλλόγου
σχολείαα
Το εικονικό σχολείο ως «μετα-σχολείο» και οι μαθητές ως αναλώσιμοι πελάτες
Η εικονική πραγματικότητα, οι εικονικές αίθουσες και το εικονικό σχολείο ως «μετα-σχολείο» και οι μαθητές ως αναλώσιμοι πελάτες
Το εικονικό σχολείο ως «μετα-σχολείο» και οι μαθητές ως αναλώσιμοι πελάτες