Δολοφονία στην Καβάλα: Ομολόγησε ο 25χρονος - «Τον σκότωσα γιατί μου έκανε bullying»
«Μου μιλούσε απαξιωτικά»—Τα πρώτα λόγια του 25χρονου στους αστυνομικούς

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα, καθώς δράστης είναι ένας 25χρονος φίλος του, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του proininews.gr, στο παρελθόν το θύμα του έκανε bullying και ειδικότερα πως ήταν η αιτία για να απολυθεί από την εταιρία μαρμάρων που δούλευαν μαζί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης απολύθηκε πριν από τέσσερις μήνες από την επιχείρηση και είπε στους αστυνομικούς ότι όσο δούλευε εκεί, ο 52χρονος τού μιλούσε πολύ απαξιωτικά και ότι τον πρόσβαλλε συνέχεια.

Πώς έγινε η άγρια δολοφονία στην Καβάλα

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου όταν ο δράστης ή οι δράστες έστησαν καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος και όταν εκείνος έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 05:30 άνοιξαν πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο ο 52χρονος, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, το εκτελούσε καθημερινά. Έφτασε στο μαρμαράδικο, πάρκαρε το αυτοκίνητό του και πριν προλάβει να βγει από αυτό δέχθηκε τα πυρά. Μαρτυρίες ανέφεραν ότι οι εργάτες μέσα στο εργοστάσιο μαρμάρου άκουσαν τους πυροβολισμούς, ωστόσο δεν έδωσαν σημασία και συνέχισαν να εργάζονται κανονικά. Λίγο αργότερα διαπίστωσαν πως ο Δ.Ν ήταν νεκρός.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mlkke.jpg
Το σύνθημά μας «έξω η Ελλάδα από την ΕΕ» ούτε ευκολοχώνευτο είναι ούτε δημοφιλές
«Όταν λέμε "Έξω από την ΕΕ" εννοούμε και εργαζόμαστε για να έρθουν τα πάνω-κάτω. Εννοούμε παλλαϊκό αγώνα για την κατάκτηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας,...
Το σύνθημά μας «έξω η Ελλάδα από την ΕΕ» ούτε ευκολοχώνευτο είναι ούτε δημοφιλές