Γιώργος Πατέλης
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, στην απόφαση αποφυλάκισης του Πατέλη «διαλαμβάνεται αόριστα ότι δεν θα διαπράξει άλλα εγκλήματα» - Απορρίφθηκαν τα αιτήματα αποφυλάκισης των Μπαρμπαρούση και Κορκοβίλη

Την αναίρεση της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών, με την οποία αποφυλακίστηκε ο πρώην πυρηνάρχης Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Πατέλης, ζήτησε από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Χαράλαμπος Μωυσίδης. Η απόφαση αναμένεται τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, στην απόφαση αποφυλάκισης του Γ. Πατέλη που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή 10 ετών για εγκληματική οργάνωση και συνέργεια στη δολοφονία του Π. Φύσσα, «διαλαμβάνεται αόριστα ότι δεν θα διαπράξει άλλα εγκλήματα» αν και -όπως είπε- «πρόκειται για άτομο που αν αφεθεί ελεύθερο, είναι πιθανό να τελέσει νέες αξιόποινες πράξεις».

«O ισχυρισμός του ότι πλήττεται η οικογένεια του είναι κατανοητός και ανθρώπινος, πρόκειται όμως για φυσικό επακόλουθο της στέρησης της ελευθερίας οποιουδήποτε καταδικασμένου», τόνισε ο κ. Μωϋσίδης.

Την ίδια ώρα, το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών της Αθήνας ομόφωνα απέρριψε, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, τα αιτήματα αποφυλάκισης του πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 6 ετών για εγκληματική οργάνωση και του Κ. Κορκοβίλη ο οποίος εκτίει ποινή 9 ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

SEKSOUALIKH KAKOPOIHSH KORITSI
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα είχε βγάλει την 6χρονη κόρη της στην επαιτεία
Εις βάρος της μητέρας ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εμπορία ανθρώπου, ενώ σήμερα αναμένεται να απολογηθει
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα είχε βγάλει την 6χρονη κόρη της στην επαιτεία
xylodarmos
Καταγγελία για κακοποίηση γυναίκας: Την ξυλοκόπησε 20 ημέρες αφότου γέννησε το παιδί τους
23χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της – Την πλάκωσε στο ξύλο 20 ημέρες αφότου γέννησε το παιδί τους
Καταγγελία για κακοποίηση γυναίκας: Την ξυλοκόπησε 20 ημέρες αφότου γέννησε το παιδί τους