Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΔΕΗ: Εκπτώσεις 35% και 70% στους λογαριασμούς - Κάντε αίτηση


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Δεκέμβριος, 2017 - 10:29 | Στην Κατηγορία:

Για εκπτώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος έκανε λόγο ο Γ. Σταθάκης.Δείτε ποιοι δικαιούνται τη μείωση στα τιμολόγια.Πότε πρέπει να κάνουν αίτηση οι δικαιούχοι

Υπογράφουν σήμερα η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το νέο Κοινωνικό Τιμολόγιο του ρεύματος με  εκπτώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Όπως είπε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα υπάρχουν πλέον δύο κατηγορίες κοινωνικού τιμολογίου.

Στην πρώτη κατηγορία θα ανήκουν όλοι όσοι πληρούν τα κριτήρια του Κοινωνικού Μερίσματος και στη δεύτερη όλοι όσοι πληρούν τα κριτήρια για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Στην πρώτη περίπτωση θα υπάρξει έκπτωση 34%, για όσους δηλαδή ήταν δικαιούχοι Κοινωνικού Μερίσματος και η έκπτωση θα φτάσει στο 70% για τους δικαιούχους Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας οι δικαιούχοι, είτε ανήκουν στην κατηγορία όσως πήραν το Κοινωνικό Μέρισμα, είτε είναι δικαιούχοι Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για την ένταξή τους στο Κοινωνικό Τιμολόγιο του ρεύματος μέσα στον Ιανουάριο του 2018.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Επενδύσεις σε Βαλκάνια και Ελλάδα

Επενδύσεις στις γείτονες χώρες επιδιώκει η ΔΕΗ Ανανεώσιμες

Ηράκλειο: Έκοψαν το ρεύμα σε μητέρα με τέσσερα παιδιά

Τι λέει η ίδια για τα παγωμένα Χριστούγεννα που περνά

ΔΕΗ: Νέες εκπτώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος - Δείτε αν τη δικαιούστε

Σημαντικές εκπτώσεις στις χρεώσεις των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) για την ημερήσια κατανάλωση ρεύματος και αυξομειώσεις στις αντίστοιχες χρεώσεις για τη νυχτερινή κατανάλωση ισχύουν από 1η Ιανουαρίου 2018 με την τροπολογία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που κατατέθηκε την Τρίτη (19/12/2017) στη Βουλή.

Φουσκωμένος ο λογαριασμός της ΔΕΗ; Η «σπάταλη» συσκευή που σχεδόν όλοι χρησιμοποιούμε

Ο φουσκωμένος λογαριασμός του ρεύματος αποτελεί εφιάλτη για πολλές οικογένειες που προσπαθούν να κάνουν οικονομία περιορίζοντας όσο μπορούν τη χρήση συγκεκριμένων ηλεκτρικών συσκευών