Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Έναρξη 20 υποτροφιών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουάριος, 2018 - 10:56 | Στην Κατηγορία:

Έναρξη του προγράμματος είκοσι υποτροφιών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με την υποστήριξη του ΙΣΝ

Την Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την έναρξη του Προγράμματος Υποτροφιών του Διεπιστημονικού Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας το οποίο δημιουργήθηκε με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

Το Πρόγραμμα αφορά στην παροχή είκοσι υποτροφιών σε υποσχόμενους σπουδαστές για την υποστήριξη μεταδιδακτορικής έρευνας, για διάστημα τριών ετών, σε οκτώ επιστημονικά πεδία στα οποία δραστηριοποιείται το Πανεπιστήμιο. Το Πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενίσχυση του πεδίου της έρευνας, την υποστήριξη των νέων ερευνητών και την προώθηση της αριστείας, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση του φαινομένου της συνεχιζόμενης αποχώρησης επιστημόνων από τη Ελλάδα (brain drain).

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με έδρα τον Βόλο, ιδρύθηκε το 1984 και αποτελείται από 6 Σχολές και συνολικά 18 τμήματα, καταλαμβάνοντας την 7η θέση μεταξύ 21 ελληνικών πανεπιστημίων ως προς τις ερευνητικές δημοσιεύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εδώ.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

5 Υποτροφίες από το Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βραχναίικων

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΩΝ προκηρύσσει 5 (πέντε) υποτροφίες για το Ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, διαρκείας ενός έτους (01/09/2017 – 31/08/2018) με το ποσόν των 2.400 ευρώ εκάστη, στους Αρίστους στην επίδοση & το ήθος φοιτητές των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ή των Παιδαγωγικών Ακαδημιών της χώρας που κατοικούν ή κατάγονται από τα Κοινοτικά Διαμερίσματα Βραχναιίκων και Μονοδενδρίου του Δήμου Πατρέων, προς απρόσκοπτη συνέχιση των σπουδών των στις Σχολές αυτές, ως και 2 (δύο) υποτροφίες με το ποσό των 6.000,0