Thumbnail
ΕΠΑΛ Δραπετσώνας
ΕΠΑΛ Δραπετσώνας: Τα πανό στην είσοδο του σχολείου
 
κρεμασαμε πανό στην εισοδο του σχολειού κ τοσο χαμηλα ωστε καθε σκυμμενος απεργοσπαστης να βολευεται να μπει..
αμ δε. η 'συναδελφος' ειδε μη αισθητικο το τοπιο κ γρινιαζε.
'την αισθητικη της πεινας' δεν την εχει νιωσει κι οταν εχεις πλατη χρημα απ'αλλού, σου περισσευει στομαχι για αισθητικα θεματα.
 
φτιαξαμε σουρεαλιστικα την εισοδο του σχολειού
Στρωσαμε κοκκινο χαλι με μανουάλια, παρακαλω!   όπως ακριβως στις εξοδιους ακολουθιες
-πανω απο ολα η κουλτουρα μας επιβαλλει το σεβασμο στους νεκρους [ζωντανους κ πεθαμενους κοινωνικα, ολους αυτους που καθορισαν με τη σταση κ τις επιλογες τους τη σημερινη κατασταση]
 
κ περιμενουμε τους χορτασμενους να βαθμολογησουν!
 
ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ,
ΓΙΑΤΙ ειμαστε ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ Ζητάμε ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ 
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ
καταργημενοι εκπαιδευτικοι
 
 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ με ψωμί του τοστ: Βρέθηκε επικίνδυνο βακτήριο – Ανάκληση σε χιλιάδες συσκευασίες!

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σάλτσα
Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία

Η μαγειρική, ειδικά όταν πρόκειται για απλές αλλά θεμελιώδεις συνταγές όπως η σάλτσα ντομάτας, συχνά προκαλεί έντονες διαφωνίες....

Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία
ομελέτα
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin
Ένας πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες βραβευμένες με αστέρι Michelin αποκαλύπτει το μυστικό για ομελέτα εστιατοριακού επιπέδου, μέσα από ένα...
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin