Thumbnail
Με την απόφασή της για κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόλυση 2700 εργαζομένων, η κυβέρνηση δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για τις προθέσεις της: Αυτό που γίνεται σήμερα στην ΕΡΤ,  είναι εικόνα από το μέλλον όλων των εργαζόμενων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.  
Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
 
ΑΡΓΟΥΣ 17 - 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ 20 100
 
ΤΗΛ. – FAX:  27410  26860
 
 
http://aelmek.blogspot.com
 
        ΚΟΡΙΝΘΟΣ  12/06/2013
                         
   Α.Π.  122
 
ΠΡΟΣ: ΕΛΜΕ     
 
 ΚΟΙΝ:  MME

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την απόφασή της για κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόλυση 2700 εργαζομένων, η κυβέρνηση δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για τις προθέσεις της: Αυτό που γίνεται σήμερα στην ΕΡΤ,  είναι εικόνα από το μέλλον όλων των εργαζόμενων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Γι’ αυτό το λόγο και ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας. Είναι αγώνας ενάντια στις σχεδιαζόμενες απολύσεις του δικού μας κλάδου. Είναι αγώνας ενάντια στον αυταρχισμό που καταργεί συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα. Είναι αγώνας για την ίδια τη Δημοκρατία.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ (13/6/13) ΣΤΙΣ 11:30 ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Έναντι Εθνικής Τράπεζας).

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΒΑΡΒΑΡΗ ΑΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ  Ο ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ! 

===========================

EΝΩΣΗ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΕΠΘ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ  

Προξένου Κορομηλά 51 – 54622  -  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ            

Τηλέφωνο - Φαξ: 2310 - 226314         

Web site: http://www.symtyp.gr

e-mails :[email protected]            ΘΕΣ/ΝΙΚΗ    12-06-2013

[email protected]                

                                                       ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών Υπουργείου Παιδείας στη Μακεδονία & Θράκη καταγγέλλει και  καταδικάζει:

Την κυνική και αντιδημοκρατική πρακτική της Κυβέρνησης όπως αυτή εκφράζεται με το κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων και μάλιστα εκτός κοινοβουλευτικής διαδικασίας, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Την κυνική και αντιδημοκρατική πρακτική της Κυβέρνησης που μιλάει για αδιαφάνεια, διαφθορά και σπατάλες στην ΕΡΤ στοχοποιώντας τους εργαζόμενους αλλά ξεχνάει να πει και να απολογηθεί για τις κομματικές διοικήσεις που διόριζαν όλα αυτά τα χρόνια  και έχουν την κύρια ευθύνη για όλα τα παραπάνω.

Την κυνική και αντιδημοκρατική πρακτική της Κυβέρνησης που μιλάει για κόστος λειτουργίας και τηλεθέαση  της ΕΡΤ ενοχοποιώντας το δημόσιο φορέα αλλά ξεχνάει να πει και να αναγνωρίσει την ποιοτική σύνθεση των προγραμμάτων της, την εθνική αναγκαιότατα ύπαρξης της για τις παραμεθόριες και νησιωτικές περιοχές της χώρας μας, αλλά και για την παρουσία της και την στήριξη του απόδημου ελληνισμού.

Με προϋπόθεση την ακηδεμόνευτη λειτουργία της, θεωρούμε τη δημόσια ραδιοτηλεόραση πυλώνα της δημοκρατίας και του πλουραρισμού, ως μόνο αντίπαλο δέος στον έλεγχο της πληροφόρησης από τα διαπλεκόμενα ιδιωτικά συμφέροντα.  

           Ταυτόχρονα, κατανοώντας την ανάγκη των μεταρρυθμίσεων και των δομικών αλλαγών στο Δημόσιο αξιώνουμε την διαφάνεια,  την αξιοκρατία, τον δημόσιο έλεγχο των υποδομών, την ορθολογική διαχείριση του προσωπικού και την εφαρμογή σύγχρονων και ολοκληρωμένων προγραμμάτων αναδιάρθρωσης των δομών.

Οι αντιδημοκρατικές πρακτικές, οι αποσπασματικές καταργήσεις δημοσίων φορέων, οι ανθρωποθυσίες με κυνικό τρόπο, οι αδιαφανείς και ύποπτες διαδρομές συμβάσεων και εκχωρήσεων, η  συνεχιζόμενη επίθεση στους εργαζόμενους και η ανερυθρίαστη συκοφάντηση τους, δημιουργεί μαζί με την φτωχοποίηση της κοινωνίας, τα χαράτσια, τους δυσβάσταχτους φόρους αλλά και το μείζον πρόβλημα της ανεργίας, το εκρηκτικό μείγμα που θα δώσει το success story της απαλλαγής του λαού και της χώρας μας από αυτή τη κυβέρνηση και την  πολιτική της.

 

Για το Δ.Σ.

                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

              ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ            ΚΟΜΨΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

teacher-daskalos
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): Πότε θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
Η μισθοδοσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών πραγματοποιείται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ) για το σύνολο των εκπαιδευτικών σε σταθερή ημερομηνία...
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): Πότε θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
Άνοια
Οι διατροφολόγοι μίλησαν: Αυτή είναι η νο1 τροφή για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας
Η Νο1 τροφή που πρέπει να περιορίσετε για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με τους διατροφολόγους
Οι διατροφολόγοι μίλησαν: Αυτή είναι η νο1 τροφή για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας