Νοσοκομείο
Σε νοσοκομείο της Αθήνας το 6χρονο κορίτσι που δέχτηκε επίθεση από σκύλο στην Υάμεια

Στα χέρια των γιατρών παραμένει το 6χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε στη Μεσσηνία. Αδέσποτος σκύλος της επιτέθηκε με το παιδί να έχει πληγές στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός της. Η ζωή της δεν κινδυνεύει. Θα χρειαστεί όμως χρόνος τόσο για να επουλωθούν τα τραύματα όσο και για να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ από τα όσα έζησε. Στο πλευρό της βρίσκονται διαρκώς οι γονείς της.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας η 6χρονη που δέχθηκε επίθεση από σκύλο το πρωί της Τετάρτης του Πάσχα στην Υάμεια, στη Μεσσηνία. Η μικρή, που βρισκόταν με την οικογένειά της για διακοπές στην περιοχή, φέρει βαθιά τραύματα, ειδικά στο πρόσωπο, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Κορώνης έχει αναλάβει την προανάκριση για το περιστατικό, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι πρόκειται για αδέσποτο σκύλο.

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Υάμεια Μεσσηνίας, όταν ένα κοριτσάκι μαζί με τους γονείς του πήγαν σε σπίτι συγγενικού τους προσώπου προκειμένου να περάσουν τις μέρες του Πάσχα. Η 6χρονη έπαιζε με μια παρέα των παιδιών σε χωράφι όταν ο σκύλος κατάφερε να φύγει από περιφραγμένο χώρο και να την τραυματίσει στο πρόσωπο, το στήθος και την κοιλιά.

Οι γονείς βγήκαν από το σπίτι και είδαν ένα μεγαλόσωμο σκύλο να επιτίθεται στην κόρη τους, η μητέρα έδιωξε το σκυλί και στη συνέχεια κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, μετά στο Παίδων και στη συνέχεια σε μία ιδιωτική κλινική.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxolikageumataeksww.jpg
Λαμία: Σταφυλόκοκκος η αιτία των τροφικών δηλητηριάσεων των 63 μαθητών στη Λαμία
Τα βακτήρια αυτά έχουν βρεθεί στα χέρια, τις μύτες, τους λαιμούς και στις ανοιχτές πληγές των εργαζομένων
Λαμία: Σταφυλόκοκκος η αιτία των τροφικών δηλητηριάσεων των 63 μαθητών στη Λαμία