Προβάδισμα 2,5 μονάδων καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της εταιρείας Vprc, για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο, την ώρα που διαφαίνεται απογοήτευση των πολιτών από τα κυβερνητικά μέτρα.

 

O ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει προβάδισμα 2,5 μονάδων  έναντι της ΝΔ στη δημοσκόπηση τVprc, για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο/
 
Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει 29,5%, ενώ η ΝΔ το 27%.
 
Έντονο προβληματισμό και ανυσηχία προκαλεί το  13% της Χρυσής Αυγής.
 
Στην τέταρτη θέση ισοδυναμούν ΠΑΣΟΚ αλλά και ΚΚΕ (στο 7%). Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι μια μονάδα πίσω και τελευταίο κόμμα, εντός Κοινοβουλίου, η ΔΗΜΑΡ στο 4,5%. Το «άλλο κόμμα» συγκεντρώνει 6%.
 
Βάσει της δημοσκόπησης, που δημοσιεύει η «Αυγή», οι πολίτες συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση, σε ποσοστό 76%, και ακόμη περισσότεροι (90%) αισθάνονται ανασφαλείς.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι για το ίδιο ποσοστό περίπου (86%), καταγράφεται πεποίθηση επιδείνωσης της ατομικής οικονομικής κατάστασης, και μάλιστα τους τελευταίους 12 μήνες.
 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber