Ένας 51χρονος φέρεται – κατά τη διάρκεια καυγά – να τραυμάτισε με τούβλο στο κεφάλι τη σύζυγο του η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ενώ υποβλήθηκε σε αξονική στο νοσοκομείο Αγρινίου ωστόσο να μην φέρει σοβαρό τραύμα

Ένα νέο σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας φέρεται να διαδραματίστηκε τις απογευματινές ώρες σε χωριό της περιοχής του Αιτωλικού του οποίου το Αστυνομικό Τμήμα ενεργεί την προβλεπόμενη προανάκριση.

Ένας 51χρονος φέρεται – κατά τη διάρκεια καυγά – να τραυμάτισε με τούβλο στο κεφάλι τη σύζυγο του η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ενώ υποβλήθηκε σε αξονική στο νοσοκομείο Αγρινίου ωστόσο να μην φέρει σοβαρό τραύμα.

Η ίδια αλλά και το νοσηλευτικό ίδρυμα ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στην οικία του ζευγαριού αλλά δεν εντόπισαν τον άνδρα στην αρχή.

Ωστόσο χθες αργά το βράδυ ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Αναζητείται πλέον ενόσω σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακή βία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber