ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Αστυνομικοί συνελήφθησαν στον Άγιο Παντελεήμονα

Δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν την Παρασκευή (29/3) στο κέντρο της Αθήνας για παράβαση καθήκοντος, ψευδή κατάθεση, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Οι συγκεκριμένοι υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής με τον ένα να βρίσκεται σε κατάσταση αργίας, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Τι συνέβη

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής, ιδιοκτήτης καταστήματος στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, αντιλήφθηκε τρία άτομα, τα οποία, έχοντας μερικώς καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, κατόπτευαν τον περιβάλλοντα χώρο του καταστήματός του και θεωρώντας ότι επρόκειτο να τελέσουν ληστεία σε βάρος του, κάλεσε σε βοήθεια.

Υπάλληλος κοντινού καταστήματος ενημέρωσε το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, αστυνομικοί του οποίου μετέβησαν άμεσα στο σημείο και ακινητοποίησαν τα δύο άτομα, ενώ όταν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για αστυνομικούς, την προανάκριση ανέλαβε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, κλιμάκιο της οποίας μετέβη στην περιοχή.

Ακολούθως οι αστυνομικοί συνελήφθησαν καθώς, για την παρουσία τους στον χώρο, επικαλέστηκαν παραπλανητικά στοιχεία τα οποία έρχονταν σε αντίθεση με υπηρεσιακά δεδομένα ενώ ο τελών σε αργία αστυνομικός απέκρυψε την υπηρεσία προέλευσής του και το ότι βρίσκεται σε κατάσταση αργίας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Τι εντοπίστηκε

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες των κατηγορουμένων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2- μαχαίρια, από τα οποία το ένα τύπου σουγιά,
  • 2- σιδερογροθιές,
  • 230- φυσίγγια,
  • 3- γεμιστήρες πιστολιού και
  • κυνηγετικό μαχαίρι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber