«Έκανα λάθος, πήγα μαζί του 5-6 φορές»

Συγκλονίζει τα όσα λέει η 14χρονη στο Ρέθυμνο, η οποία γέννησε πριν λίγες μέρες, ενώ τρεις άντρες βρίσκονται ενώπιων της Δικαιοσύνης.  

Η ανήλικη φαίνεται να ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της παρά το γεγονός ότι θα γίνει τεστ DNA στους τρεις άνδρες. Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του πατριού λέει ότι είχε πει ψέματα για εκείνον.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι αυτό είχε πει σε κάποιον από τους μεγαλύτερους άνδρες ότι ο πρώτος άνδρας με τον οποίο είχε σεξουαλική επαφή ήταν ο πατριός της.

Σήμερα η 14χρονη αρνείται ότι είχε απρεπείς σχέσεις με τον πατριό τον οποίο αναγνωρίζει ως πατέρα της και μιλάει για τον άνδρα με τον οποίο απέκτησε παιδί σύμφωνα με την ίδια.

«To παιδί το έχω στην αγκαλιά μου. Είναι κορίτσι. Είμαι μια χαρά αλλά ότι κρατείται ο πατέρας μου τζάμπα… Θα ήθελα να βγει επειδή είπα εγώ κάτι ψέματα.

Ότι ο πατριός μου κοιμήθηκε μαζί μου. Μου λένε ότι θα μου πάρουν το μωρό. Ο άνθρωπος που είχαν σχέσεις είναι 48 και είναι φίλος του πατέρα μου.

Ήταν ένα λάθος και τότε δεν ήξερα τι θέλω και έγινε. Έγινε 5-6 φορές με τη θέλησή μου. Ο μπαμπάς μου ο βιολογικός δεν ξέρω που μένει. Ο πατριός με έχει μεγαλώσει σαν πατέρας».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αυτή την ελληνική λέξη μόνο ένας στους δέκα την λέει και την γράφει σωστά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/5

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber