Διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος, διέταξε προκαταρκτική εξέταση σχετικά με τη διαρροή στοιχείων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας κατοίκων του εξωτερικού τα οποία έφτασαν στην κατοχή της ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, η οποία ανατέθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών, Γιώργο Νούλη, θα διερευνηθούν τα αδικήματα της παραβίασης της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα και της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου.

Η ανάρτηση

Με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ η ευρωβουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, αναφέρει σχετικά με το επίμαχο ζήτημα: «Η διερεύνηση από την ΑΠΔΠΧ του θέματος που αφορά στην αποστολή από το γραφείο μου ενημερωτικών email είναι καλοδεχούμενη από εμένα. Θα συνεργαστώ με την Αρχή σε ό,τι μου ζητηθεί ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber