Νέες πληροφορίες έγιναν γνωστές σχετικά με το άγριο έγκλημα στην Χαλκίδα

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία που σημειώθηκε στη Χαλκίδα, με θύμα έναν 42χρονο, ενώ νέες πληροφορίες για το θύμα και τη δολοφόνο γίνονται γνωστές.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία το θύμα ήθελε να προβεί σε λήψη ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της γυναίκας, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Η 39χρονη

Η 39χρονη που βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του άνδρα ο οποίος κατέληξε καθώς δέχθηκε πολλές μαχαιριές έχει συλληφθεί αλλά δεν ομολογεί το έγκλημα.

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline για μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Ήθελε να κάνει περιοριστικά μέτρα

Από την πλευρά του ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την σύζυγο του θύματος υποστηρίζει πως η φερόμενη ως δράστιδα παρενοχλούσε τον άτυχο άντρα εδώ και χρόνια, χωρίς να έχουν σχέση. Μάλιστα αποκάλυψε ότι γνώση του θέματος είχε ο σύζυγός της, που ήταν στενός φίλος με τον 42χρονο που δολοφονήθηκε. Η 39χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της συζύγου του 42χρονου θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, σύμφωνα με το evima.gr από τέλος του 2021 το θύμα είχε καταγγείλει ότι τον παρενοχλούσε. «Από το τέλος του 2021, αρχές του 2022, το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου, εν γνώσει της συζύγου του και εν γνώσει και του συζύγου της δράστιδος, ζητώντας να λάβουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να σταματήσει να τον παρενοχλεί.

Τότε δεν έγιναν ασφαλιστικά μέτρα γιατί ο σύζυγος της δράστιδος παρενέβη και θεωρήσαμε ότι η υπόθεση έχει τακτοποιηθεί. Δεν είχαμε σοβαρές οχλήσεις. Υπήρξαν απειλές».

Μάλιστα «ο σύζυγος της δράστιδος ήταν ίσως ο καλύτερος φίλος του θύματος» σύμφωνα με τον δικηγόρο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber