ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Ξεσπά η αδερφή της άτυχης γυναίκας που παρασύρθηκε με τον σύζυγό της από χείμαρρο, όσο βρίσκονταν στο όχημά τους

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος 38χρονης γυναίκας, η οποία παρασύρθηκε με τον σύζυγό της από χείμαρρο, ενόσω ήταν μέσα στο αυτοκίνητό τους στην Ηλεία.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, εντοπίστηκε η σορός της 38χρονης γυναίκας, ενώ σε εξέλιξη είναι για τέταρτη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου συντρόφου της.

Ξεσπά η αδερφή της 38χρονης

Η αδερφή της άτυχης Γεωργίας μίλησε συντετριμμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως είπε, ενημερώθηκε μέσω διαδικτύου πως υπάρχει ένα αγνοούμενο ζευγάρι στην περιοχή.

«Έπαιρνα την αδερφή μου, δεν το σήκωνε και κατάλαβα ότι ήταν αυτοί» ανέφερε και προσέθεσε ότι «είναι μαζί από παιδιά. Είναι ένας έμπειρος οδηγός. Και δεν μπορεί επειδή βρέχει να πνιγόμαστε. 40 χρονών άνθρωποι να πνίγονται επειδή έβρεξε. Δεν το χωράει το μυαλό μας. Πώς γίνεται επειδή βρέχει στην Ελλάδα να πνιγόμαστε;».

«Η Γεωργία αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά, την αγαπούσαν όλα. Ήταν το πιο ευαίσθητο άτομο που έχω γνωρίσει» είπε συγκινημένη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber