Είχαν ανεβάσει το βίντεο σε ομαδική συνομιλία αστυνομικών

Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί, καθώς κατηγορούνται ότι διέρρευσαν στα ΜΜΕ βίντεο όπου διακρίνεται η σορός του 44χρονου, ο οποίος εκτελέστηκε στο Νέο Κόσμο.

Να σημειωθεί ότι η δικογραφία που σχηματίστηκε έχει ήδη διαβιβαστεί και σε εισαγγελέα που διενεργεί προκαταρκτική έρευνα για τη διαρροή οπτικοακουστικού υλικού που καταγράφεται η στιγμή της δολοφονίας του 44χρονου.

Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν και τους αποδόθηκε το πλημμέλημα της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου εξαιτίας της καταγραφής και της διαρροής του υλικού.

Μάλιστα, οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, προχώρησαν στη σύλληψη των δύο με τη διαδικασία του αυτοφώρου, καθώς οι ίδιοι ομολόγησαν πως κατέγραψαν και διέρρευσαν το βίντεο με το πτώμα του θύματος -που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από πρατήριο καυσίμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο το “ανέβασαν” σε μία ομαδική συνομιλία αστυνομικών και από εκεί βρέθηκε να διανέμεται σχεδόν παντού στο διαδίκτυο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber