Ζητούν να πάρει δρόμος το όνομα 20χρονης που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Το όνομα μιας 20χρονης κοπέλας που έχασε άδικα και πρόωρα τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών ζητούν να πάρει οδός στη Λάρισα στη γειτονιά της.

Η Αλεξάνδρα Λάτα έμενε στην στη Νέα Σμύρνη Λάρισας και η  3η Κοινότητα προτείνει τη μετονομασία της οδού Σόλωνος σε “Αλεξάνδρα Λάτα”.

Η πρόταση για τη μετονομασία της οδού αποφασίστηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση της 3ης Κοινότητας τον περασμένο Μάιο και πρόσφατα η Επιτροπή Ονομασίας και μετονομασίας συνοικιών, οδών και πλατειών για το Ν.Λάρισας δέχτηκε κατά πλειοψηφία την πρόταση για μετονομασία της οδού Σόλωνα σε οδό «Αλεξάνδρας Λάτα».   

Η μετονομασία επιλύει παράλληλα και το θέμα της σύγχυσης με την οδό Σόλωνος, στην ίδια συνοικία (πίσω από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Σμύρνης), σύμφωνα με το larissanet.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber