Oι εκπρόσωποι του λόγου του Θεού στα... καλύτερα τους - Ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου χαρακτήρισε «άκαρπες συκιές» τους ομοφυλόφιλους

Έναν αιώνα πίσω ταξίδεψαν οι τηλεθεατές του Alpha στη σημερινή εκπομπή με κεντρικό θέμα συζήτησης για τα ομόφυλα ζευγάρια, με καλεσμένο τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου.

Ο εν λόγω πάτερ, γνωστός για τις αναχρονιστικές αντιλήψεις του και τις εκτός τόπου και χρόνου απόψεις του, τοποθετήθηκε με λόγια... αγάπης για την επιθυμία ομόφυλων ζευγαριών να παντρευτούν και να υιοθετήσουν παιδιά.

Με ιδιαίτερη θέρμη αναφέρθηκε αρκετές φορές στο συμπόσιο του Πλάτωνα «Όλοι αποζητούμε το φυσιολογικό. Να δούμε αυτή η φύση μάς λέει ότι είναι θεμιτή κατάσταση η ομοφυλοφιλία; Δεν ξέρω αν υπάρχει ευτυχία ή έρωτας ανάμεσά τους. Δηλώνουν ευτυχισμένοι αλλά είναι μέσα στη θλίψη, δηλώνουν αγάπη αλλά είναι μέσα στο μίσος».

Δεν θέλουμε να τον σοκάρουμε και για αυτό δεν θα τον προτρέψουμε να ανατρέξει σε έρευνες που αναφέρουν και αποδεικνύουν την άποψη των αρχαίων για την ομοφυλοφιλία. 

Εκεί απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος που του ανέφερε τη θεωρία για το μισό πορτοκάλι όπου το ένα μέρος ψάχνει το άλλο του μισό. «Δεν είναι κοινωνικό θέμα. Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι άνθρωποι», πρόσθεσε στη συνέχεια με τον Γιάννη Πουλόπουλο να παρεμβαίνει και να του λέει πως τον προσβάλλει με τα λόγια του.

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος και κυρίως οι άνθρωποι εκείνοι που υφίστανται τον βιασμό», συνέχισε ο Στυλιανός Καρπαθίου  κι ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τι πράγμα μιλάει.

«Με συγχωρείτε κύριε, δεν υπάρχει βιασμός; Η φύση διαφορετικά ορίζει τα πράγματα. Ακόμα και καθαρά ιατρικά, αυτό το οποίο κάνετε είναι απολύτως αφύσικο» και πρόσθεσε: «Δικαίωμα έχετε αυτό το οποίο θέλετε να είστε, αλλά στο σπίτι σας. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το κάνετε δημόσιο θέαμα. Δεν θα επιτρέψω ποτέ στα παιδιά μου να τους κάνετε προπαγάνδα. Με καλέσατε να σας πω κάποια πράγματα. Είστε σε λάθος δρόμο», είπε τη στιγμή που εκείνος έχει δικαίωμα να σπέρνει μίσος προς το πώς θα ζήσει ο καθένας τη ζωή του.
 
Μάλιστα, ο πάτερ δήλωσε με υπερηφάνεια πως είναι ψυχίατρος. Ας κρατήσουμε πως προς τύχη της επιστήμης επέλεξε να μην ασκήσει το εν λόγω επάγγελμα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber