Στο νοσοκομείο ο 63χρονος

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το βράδυ (20/12) στη Θεσσαλονίκη, καθώς δύο γείτονες πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση πάρκινγκ.

Στη δικογραφία αναγράφονται τα εξής: ύστερα από φραστικό επεισόδιο σχετικά με θέση στάθμευσης, ένας 63χρονος απείλησε, εξύβρισε και χτύπησε στον μηρό με ένα κομμάτι σκληρού πλαστικού σωλήνα έναν 37χρονο στρατιωτικό.

Με το ίδιο αντικείμενο προκάλεσε φθορά στο αυτοκίνητό του τελευταίου, όπως αναφέρει το Grtimes.gr.

Στη συνέχεια ο 37χρονος χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές, εξύβρισε και απείλησε τον 63χρονο ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο “Γ. Παπανικολάου” όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς.

Σήμερα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης που του απήγγειλε τις εξής κατηγορίες: Απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, οπλοφορία και οπλοχρησία. Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, σε τακτική δικάσιμο και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 37χρονος αρχικά οδηγήθηκε ενώπιον της στρατιωτικής δικαιοσύνης αλλά στη συνέχεια μετήχθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απειλή, εξύβριση και απλή σωματική βλάβη ενώ με τακτική δικάσιμο παραπέμφθηκε να δικαστεί στο ίδιο δικαστήριο με τον 63χρονο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber