Αδιανόητη καταγγελία στα Χανιά

Ένα εξοργιστικό περιστατικό με ξυλοδαρμό ανηλίκων βλέπει το φως της δημοσιότητας, που διαδραματίστηκε στα Χανιά.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (02/12), καθώς δύο Αμερικανοί του αεροπλανοφόρου Gerald R. Ford (CVN 78), βρισκόντουσαν από το πρωί του Σαββάτου στη Σούδα και επιτέθηκαν σε δύο μαθήτριες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτει η stinpena.gr, οι δύο Αμερικανοί, που ήταν μεθυσμένοι, χτύπησαν με γροθιές και χαστούκια τα δύο 15χρονα κορίτσια.

Ανακοίνωση για το ακραίο περιστατικό εξέδωσε και η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνει:

«Και πριν περάσει ούτε ένα 24ωρο από την παραμονή τους εδώ, αφού πρώτα απαγορεύτηκε στους κατοίκους της πόλης η χρήση της οδού Πλουμιδάκη, μεθυσμένοι αμερικανοΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες επιτέθηκαν σε δυο 15χρονα κορίτσια με χαστούκια και μπουνιές, στην περιοχή του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων! Και δεν είναι η πρώτη φορά!

Όποτε κι αν βρεθούν εδώ για την αναψυχή τους το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο με τους μεθυσμένους στρατιώτες να επιτίθενται σε περαστικούς, να αλωνίζουν στις γειτονιές μας βρίζοντας και προκαλώντας, να αντιμετωπίζουν με περιφρόνηση τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας! Φτάνει πια! Ως εδώ!»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber