Ο 68χρονος αρνήθηκε να αγοράσει υαλοκαθαριστήρα και στην συνέχεια ο ανήλικος τον εξύβρισε και του προκάλεσε σωματικές βλάβες, χτυπώντας τον στο κεφάλι με υαλοκαθαριστήρα, που είχε αποκολλήσει από το όχημά του

Ένας 15χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου και κατηγορείται επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράβαση των νομοθεσιών του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του παραεμπορίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το agrinionews.gr, ο 15χρονος βρισκόμενος σε εξωτερικό χώρο ενός σούπερ μάρκετ επιχείρησε να πουλήσει υαλοκαθαριστήρες σε έναν 68χρονο άνδρα.

Ο 68χρονος αρνήθηκε να αγοράσει υαλοκαθαριστήρα και στην συνέχεια ο ανήλικος τον εξύβρισε και του προκάλεσε σωματικές βλάβες, χτυπώντας τον στο κεφάλι με υαλοκαθαριστήρα, που είχε αποκολλήσει από το όχημά του.

Από τον έλεγχο των εγγράφων του ανήλικου προέκυψε ότι οδηγούσε όχημα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 77 ζεύγη υαλοκαθαριστήρων και (6) πριόνια, τα οποία κατείχε προς πώληση, στερούμενος άδειας από την αρμόδια αρχή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber