Στο Δαφνί νοσηλεύεται ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης – «Είμαι σε αδιέξοδο»

Ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται στη Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί» εδώ και μία εβδομάδα, σύμφωνα με την «ON time». Ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Το τελευταίο διάστημα ήρθε αντιμέτωπος με ένα αδιέξοδο, το οποίο τον οδήγησε στην απόγνωση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στην «ON time» έφτασε μία φωτογραφία του Αλκίνοου Μπουνιά με τον Σταμάτη Γαρδέλη, με τη σημείωση «στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο “Δαφνί”». Αφού επικοινώνησαν αρχικά με τον Αλκίνοο Μπουνιά, ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα, στη συνέχεια ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σταμάτη Γαρδέλη.

Στην επικοινωνία που είχαν με τον  ηθοποιό, όπου και ενημερώθηκε για τις φωτογραφίες του στον αύλειο χώρο της Ψυχιατρικής Κλινικής στο «Δαφνί», ο Σταμάτης Γαρδέλης εκνευρίστηκε λέγοντας: «Είχα μια προσωπική στιγμή με ένα φίλο να με ενισχύσει ψυχολογικά εδώ που βρίσκομαι».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber